Prejdi na hlavný obsah

3za3 – Appka „from scratch“ je ako vlastné dieťa.

Zoli, náš team lead z tímu Verticals, dostal možnosť rotácie v rámci Vismy a momentálne si skladá tím. Jeho tím Verticals bude pracovať na dvoch produktoch, kde jeden ponúka jedinečnú príležitosť, o ktorej nám povie v dnešnom 3za3.

Čo je Economic a Verticals?

E-conomic je najväčšia dánska firma, ktorá ponúka software pre accounting v B2B sfére s viac ako 100 000 zákazníkmi. Firmám ponúka doplnkové služby, ktoré si vedia dokúpiť za mesačný subscription (podobne ako Adobe predáva svoje produkty). Celé to stojí na istých pilieroch a pod jeden z nich, VMF (Verticals Mobile Fintech), patríme aj my (Verticals). Môj tím bude mať na starosti dva z týchto produktov – E-conomic Marketplace a Payroll).

Čo máš v pláne s E-conomic Marketplace?

E-conomic má vlastný dizajn systém, ktorý sa vola Taco a chceme aby všetky produkty vyzerali rovnako. Market beží na starom dizajne a preto do neho implementujeme nové UI.

Hlavne by som rád spomenul, že tu nejde o maintance. Treba ho vylepšiť a plán je spraviť future development.

S Payroll sú aké plány?

E-conomic systém je primárne pre väčšie firmy. Často sa stáva, že menšie dánske firmy ho nechcú z dôvodu jeho komplexnosti. Príklad: Firma má 5 ľudí a platiť za celý veľký systém sa jej neoplatí. 

Preto sme prišli s novým produktom s názvom Payroll. Je určený pre menšie podniky a narozdiel od Market, ktorý preberáme a upravujeme je to niečo, čo ideme robiť úplne od nuly “from scratch”. To sa mi na tom páči najviac – možnosť vytvoriť niečo nové a ovplyvniť ako to celé bude vyzerať. Celý bude fungovať na REACT a .NET 6 (ak začneme teraz) a momentálne sme v štádiu príprav, náčrtov a cieľov.

Taktiež existuje istý štandard pre ekonomické výpočty v Dánsku, ktoré spĺňa iný Visma produkt – Dataløn. Aby sme si uľahčili život, tak chceme integrovať Dataløn API do nášho systému a preto nám neostáva nič iné, len vykonať analýzu, performance testing a planning implementácie.

Hlavne potrebujeme zohnať ľudí a môžeme sa na to vrhnúť. 🙂

Ak chceš vytvoriť niečo vlastné, tak skús sa nám ozvať na tieto pozície k Zolimu:

Senior REACT Developer

Medior/Senior Fullstack Developer (C# a REACT)