Prejdi na hlavný obsah

Visma health days 2021 activity

7 apríl patrí každoročne dňu zdravia. My vo Visma Labs sme v tomto duchu poňali rovno celý týždeň a pripravili štvordňový kolobeh aktivít. 🙂 Všetko to začalo ešte v pondelok, kedy sme týždeň zdravia odštartovali zázvorovým shotom, ktorý nám prišiel do schránok 🙂

Utorok bol zameraný na správne držanie tela, kedy sme sa okrem iného dozvedeli aj viac o zdravom pohybe, ktorý pomáha zdraviu.

Streda bola venovaná workshopu o zdravom varení. Roman Melicher s nami navaril trojchodové menu a porozprával viac o tom, ako má vyzerať nutrične vyvážená strava 🙂

Vo štvrtok sme pod vedením psychológa Martina Kováča otvorili tému zdravého spánku. Dr. Kováč s nami zozdieľal rôzne tipy a triky na zlepšenie kvality spánku.

Týždeň zdravia sme zavŕšili hodinou yogy zameranou na správneho dýchanie. O tom, ako efektívne zrelaxovať myseľ nám povedala Vanda Gallo.

Čo na to naši kolegovia?

Osobne ma najviac zaujala prednáška o zdravej posture praktické návody a cvičenia.

Martin TQA

Vedela som o pár veciach, ktoré boli spomínané v súvislosti so zdravím spánkom, prednáška v bodoch objasnila, čo a ako a prečo všetko so všetkým súvisí. 

Aneta TQA

Tá prednáška ohľadom body core bola výborná, krásne vysvetlená a bolo zrejmé, že prednášajúci sa tomu venoval dlho a do hĺbky.

Hai Nguyen Son Software Engineer

Užitočné bolo určite všetko a všetky informácie, padlo to veľmi vhod po tom, čo sme rok doma.

Zuzana HR admin

Kto by povedal, že z pracovného týždňa môže človek prejsť do víkendu oddýchnutý? Po tomto inšpiratívnom týždni tipov a trikov, ktoré je vhodné určite zaradiť nielen do svojich pracovných dní, je zrejmé, že sa to dá.