Benefity vo Visme

Opýtali sa ma, či viem niečo povedať k benefitom. Tak takto to vidím ja.

Intro

Benefity? Áno! U nás máš benefit bezpečia štyroch stien a strechy nad hlavou, dobrého pocitu z urobenej práce a pitnej vody z kohútika. Jo a mladý dynamický kolektív s ovocím a kávou.

Parkovanie


PARKOVANIE ZADARMO! A nemyslíme tým prechádzky v parku, parkúr, parkety ani varenie párok. Ak dávaš prednosť presunu nejakým jedno-dvojstopovým vozidlom, tak mu poskytneme prístrešie a uchýlime ho počas toho, ako jeho majiteľ tvrdo pracuje na jeho nové brzdy alebo DPF filter.

3 Pilier


Na pilieroch stojí svet to vedel už Tom Staviteľ v tej tenkej knižke od Kena Folleta. Aby si na dôchodku netrel biedu a mohol si dovoliť viac ako chleba s maslom, truhlu a sedenie na verande, tak ti každý mesiac prispejeme k DDS do výšky 20 e. (Mesačné zhodnotenie je lepšie ako sám veľký Bitcoin)

Referral bonus


Veríme, že máš kamarátov, známych, človeka ktorému sa zdravíš vo vchode a zavolal by políciu, ak by si bol týždeň nezvestný a z bytu by išiel sladkastý zápach. A veríme, že máš medzi týmito ľuďmi aj nejakého človeka zo sveta IT, ktorému podáš pomocnú ruku vo forme novej práce u nás. Je to dobrý deal. Win - win pre vás oboch. On dostane prácu a ty 1k na ruku a kolobežku k tomu. A všetci dobre vieme ako sa nám v dnešnej neistej dobe zíde kolobežka.


A keď sme už pri kolobežkách, tak vo Visme máme 6 erárnych elektrických kolobežiek, ktoré môžeš použiť in state of emergency.

SWAP voľna a 3+3 dni + sick leave


Poznáš ten pocit, keď ti predĺžený víkend vyšmykne pomedzi prsty ako pstruh v rybníku, pretože voľno vychádza na stred týždňa?

U nás sa ti to nestane. Chceš ísť grilovať? Lyžovať? Chillovať? Mať predĺžený víkend so svojou polovičkou v penzióne Jana v Hornej Vieske? Prehoď si voľno zo stredu týždňa na piatok alebo pondelok a utekaj do Zakopaneho na lyžovačku.


A keď tvoj predĺžený víkend nie je dosť predĺžený, tak si ho upgradni vďaka trom dňom dovolenky navyše.


Dobre vieme, že sú dni keď vstaneš ľavou nohou z postele. Ozvú sa ti kríže, v hrdle máš ježka, v hlave prievan a chlebíčky zo včerajšieho večera sa pýtajú von. Alebo sa ti ozve len najhoršia nevyliečiteľná choroba na svete - lenivosť.


Máš len zopár možností:


A: Ísť do práce (10 z 9 prácológov to neodporúča, PLUSY: Šéf sa teší, MÍNUSY: káva v kuchynke stratila chuť, svet stratil svoje žiarivé farby a ľudia okolo tu prídu otravnejší ako zvyčajne)

B: Neísť do práce vďaka rafinovanej lži o pohrebe svojej šiestej babky (PLUSY: nie si v práci, teplo domova, posteľ sťaby blankitný ostrov plný nádeje MÍNUSY: ak je šéf chytrý zistí, že babky máš len dve a najbližší pohreb bude tvoj)

C: Vzať si sick day, ktoré máš u nás 3 (PLUSY: ty sa tešíš, šéf sa teší, mačka sa teší, susedia sa tešia, všetci sa tešia mínusy: -)


A keď si naozaj chorý, tak máme benefit vo forme preplatenia pé enky.

Multisport a psychológ


Dá sa určiť cena zdravia? Dá! Je to 10 eur, za ktoré dostaneš multisport kartu a možnosť do sýtosti (raz denne) využiť na čľapkanie, tancovanie, futbal, sauny, wellness a thajské masáže (dobre thajské masáže asi nie, ale obyčajné masáže áno)


Dá sa určiť cena duševného zdravia? Nedá! Ale vieme ti pomôcť aspoň dvoma sedeniami u psychológa.

Chorvátsko


Posielame ťa k vode. A nemyslíme tým úrad práce. Myslíme vodu doslova. 

Spýtali sme sa sami seba: “Čo si človek zapamätá? Bude to dobrá káva v kuchynke? Meetingy o niečom na čo stačil jeden mail? Small talks pri stole o víkende? NIE! Sú to zážitky, emócie, dobrá partia a spontánne akcie, ktoré začali nevinne pri jednom pive.”

Preto sme vytvorili “mačkopsa” s menom beach office, počas ktorého zažiješ to najlepšie z oboch svetov a domov si neodnesieš prácu, ale zážitok.


PS: Taký office mullet - vpredu biznis, vzadu párty.


Párty

Preto u nás oslavujeme všetko. Ale že ozaj. Počas Employee Appreciation Day nám pozvaný barista pripravil výborné kávy a pri oslave Dňa programátorov sme si mohli užiť skvelé drinky priamo od profesionálneho barmana. Oslavujeme Deň Detí, Deň žien, narodeniny, svadby a sem tam aj šťastné rozvody.

A aby nám nebolo ďaleko do Vianočnej párty, tak jednu máme aj v lete (nie vianočnú i keď raz bola vianočná).


YDD


“Strom čo sa nepolieva nerastie,” povedali sme si a darovali si YDD. Jeden deň v mesiaci sa môžeš venovať len a len sebe a svojmu vzdelávaniu. Žiadne tasky, žiadne meetingy, len ty a tvoj neutíchajúci smäd po vedomostiach, ktorý hasíš ako pivom v piatok večer.


Čo to je? Your Development Day je deň, kedy ťa nikto nebude naháňať s prácou a môžeš ho celý venovať sebe samému a svojmu rozvoju.

Obligátny záver

Je toho omnoho viac. Práca ktorá ťa bude baviť a za ktorú ti aj zaplatíme. Tak čo? Presvedčil som ťa? Prídeš na kávu vo Visme?

Dalibor